Sommaren 06 <3

(PS. Jag är full!)

Jag träffade emil en sommar för länge sedan vi klickade omedelbart.
Vi pratade till och från i flera dagar tills han slutligen frågade mig. Jag var ung och hade inte dejtat mycket, så jag tog en lång tid att få mig klar - att välja den perfekta outfiten, och se så mitt hår såg ut precis lagom :)

När han kom dit jag frågade vart vi skulle. Han sa att det var en överraskning. Inget skämt, En överraskning från helvetet.
Vi började vår kväll på ett slakthus, vilket är bra, förutom att han beställde salladsbord, för oss att dela på!
Jag kunde inte med att klaga, så jag gick med.

När vi var färdiga middagar, gick vi till en begravningsbyrå. Jag skojar inte om det här!!!! Mormor till en av hans vänner hade dött och han tog mig till den mottagande. Och sedan tog han mig hem. Vid 8:30. Naturligtvis, när han kallade ett par dagar senare var jag upptagen, för resten av mitt liv!

Vad tänkte han på?!? :'(



;PppPPPpPPpp

TJAATJAAA BLOGGEN!
igåååer va vii påå goothiadiscoot!
vi tog bussen in dit vid typ 5-6 tiden, så drack elon jätte mycket på bussen :o så jag fick slääpa av henne för hon klängde som fan på busschauffören! sen väl i stan tog den fan 3 timmar att komma till gothia discot från nilsericsson!
men jag tyckte det va jätte tråkigt , så va det inte det ;PpPPppPPpp för jag hittade MASSA fjortisar som va typ 11-14 :) det är goosigt med så små flickor (a)
iallafall när vi va där inne så blev elon nästan utsläng av vakten för hon va fortfarande så full & hon rökte hasch på en bajjamajja som va där :D sen blev hon inte det ;PpPpppPpp
så vi fortsatte dansa till fjårsmusiken med fjårsen , sen efteråt raggade jag upp några fjårs som skulle ha fezt hemma så jag & elon drog med dom , fezztade hela natten & myste lite (a) hihihihi, blev sviiiiinfull också, kommer inte ihåg så mycket av natten, kommer typ ihåg att elon nockade en på festen och jag slickade en kille i örat..?
och vi vaknade på TAKET på pressbyrån i NOL ( vi va i stan..) , med massa mobiler och pengar!:D
inte lyckad kväll........ så va den det ! ;PpPPPpp ::D
pussss <3


död kisse

En dag var jag på min vän emils hus, vi var utanför hela dagen, det var riktigt varmt ute och när vi kom in att vi var riktigt törstig. Han sa åt mig att gå och hämta han och mig lite glass ur frysen. Jo jag letade runt och tog en låda ute som såg ut som glass. Jag öppnade lådan och till min förvåning att det var hans döda sällskapsdjur kattunge! Jag skrek och placera lådan i frysen. När jag kom tillbaka i rummet jag frågade, "Var är glass?" Då sade han:
"Jag glömde att berätta, Min kattunge dog och vi kommer att stoppa upp den."
Det var aldrig samma efter det. Jag skulle aldrig tittat i emils frys...


RSS 2.0